Hírek

17 okt.

Október 17-én útjára indul a nagysikerű Rólad szól! konzultációs karaván második felvonása, a Rólad szól 2.0. A karaván első állomása ezúttal is Kolozs megyében lesz.

22 máj.

Szatmárnémetiben zárult a hat hetes Rólad szól! konzultációs karaván, melyet a MIÉRT és az RMDSZ indított a MAKOSZ-szal partnerségben.

19 máj.

Május 18-án Nagybányán állomásozott a Rólad szól! konzultációs karaván, melynek célja, hogy  megszólítsa a fiatalokat, rávegye őket, hogy beleszóljanak az őket érintő kérdésekbe.

19 máj.

Május 17-én Besztercén állomásozott a Rólad szól!

14 máj.

Május 14-én Tasnádon állomásozott a Rólad szól konzultációs karaván, melynek célja, hogy bevonja a fiatalokat a közéleti kérdések megvitatásába.

14 máj.

Margitta volt a Rólad szól! konzultációs karaván 27. állomása. A karavánt a MIÉRT és az RMDSZ indította a MAKOSZ-szal partnerségben.

14 máj.

Május 12-én Nagyváradon állomásozott a Rólad szól! konzultációs karaván, melynek célja, hogy  megszólítsa a fiatalokat, rávegye őket, hogy beleszóljanak az őket érintő kérdésekbe.

12 máj.

Május 11-én Zilahon állomásozott a Rólad szól konzultációs karaván, melynek célja, hogy bevonja a fiatalokat a közéleti kérdések megvitatásába.

12 máj.

Május 10-én Szilágysomlyóra látogatott a Rólad szól! konzultációs karaván. A karavánt a MIÉRT és az RMDSZ indította a MAKOSZ-szal partnerségben.

10 máj.

Május 9-én Tordán állomásozott a Rólad szól konzultációs karaván, melynek célja, hogy bevonja a fiatalokat a közéleti kérdések megvitatásába.

Oldalak