Nagyváradra látogatott a Rólad szól!

Május 12-én Nagyváradon állomásozott a Rólad szól! konzultációs karaván, melynek célja, hogy  megszólítsa a fiatalokat, rávegye őket, hogy beleszóljanak az őket érintő kérdésekbe. A karavánt a MIÉRT és az RMDSZ indította a MAKOSZ-szal partnerségben.

Bihar megyében Nagyváradon és Margittán került sor a konzultációkra a Rólad szól! karaván keretében. A délelőtti beszélgetések alkalmával középiskolások a tanterv és szabadidős tevékenységek témakörökben mondhatták el meglátásaikat és javaslataikat. A délutáni konzultációk minden városban egy lazább helyszínen zajlottak, itt az egyetemistáknak és fiatal munkavállalóknak szánt kérdőívek főként a munka- és gyerekmekvállalás köré szerveződtek.

Debreczeni Sándor a Bihar Megyei Ifjúsági Egyeztető Tanács elnöke elmondta: "Nagyon jó a kezdeményezés. Fontos számomra, hogy ifjúsági vezetőként tudományos módszerekkel felmért véleményeket is beépítsek a mindennapi szervezeti tevékenységembe. Napi aktualitással bíró kérdésekben reprezentatív véleményt fogunk kapni a Rólad szól karavánt követően. Ígérem, hogy odafigyelünk ezekre a véleményekre és használni fogjuk tevékenységünk során."

További képek itt, illetve ha Nagyváradra kattintasz a virtuális térképen. :)